Viši nivo,namenski napravljeno!


Znamo da smo skroz retro sa ovim našim kovertama u vreme kada je sve digitalno ali što neko reče:"Ambalaža će teško biti digitalna." Uvek ćete morati da proizvod upakujete u nešto!
 
 Želimo da Vam pokažemo razliku između fabričkih koverti koje možete kuptit u svakoj knjižari i koverti koje namenski pravimo samo za Vas pa su svojevrsni unikat.U prošlom članku pisali smo o značaju brendiranja i tih fabričkih koverti kako bi bile prepoznatljive ali je ovo svakako jedan novi viši nivo.

Ovde počinjemo od ideje na osnovu koje pravimo grafički dizajn.Nakon toga ide štampa a onda dorada(sečenje,savijanje,lepljenje) i na kraju dobijate gotovu kovertu.


Unutrašnjost koverte 

Štampa i na unutrašnjoj strani i klapni koverte










 Kada nešto pravite namenski imate daleko više mogućnosti.Biramo dimenziju,vrstu papira,možemo štmpati i unutrašnju strane koverte ili izabrati drugu boju od osnovne,možemo da štampamo i na klapni,otvaranje koverte može biti sa gornje ili bočne strane itd.Sve prilagođavamo Vašim potrebama.

 Ovakve namenske koverte su odlične da u njih upakujete vaučere,kartice zahvalnosti,pozivnice itd...Uglavnom se rade u manjem tiražu.

 Cena?

Viša nego za fabričke koverte i posebno se određuje na osnovu dimenzije koverte,vrste papira,dorade itd.

 Stojimo na raspolaganju za sve dodatne informacije.

#myofficepca
#koverte


Коментари

Популарни постови са овог блога

PREVOZ ZA SOPSTVENE POTREBE

Super "začin" za Vaše sendviče,burgere,koktele...MINI ZASTAVICE!

NE PRIMAMO REKLAMNI MATERIJAL!