Постови

Приказују се постови за 2020

PREVOZ ZA SOPSTVENE POTREBE

Слика
 Prevoz za sopstvene potrebe je natpis koji često viđamo na teretnim vozilima(pikap, kombi, manji kamioni).  Svako teretno vozilo mora biti obeleženo na bočnim stranama prema Zakonu o prevozu u drumskom saobraćaju.   Na bočnim stranama ili u donjem desnom uglu vetrobranskog stakla autobusa i teretnog motornog vozila kojim se obavlja prevoz za sopstvene potrebe mora biti natpis “Prevoz za sopstvene potrebe”(mesto na kome natpis mora biti istaknut regulisano je članom 39 stav 4).  Minimalna visina slova je 3 cm.Njihova boja mora se bitno razlikovati od osnovne boje vozila odnosno od boje podloge.  Obratite pažnju i na obavezu da se u vozilu kojim se obavlja prevoz stvari za sopstvene potrebe mora nalaziti dokument (npr.otpreminica) na osnovu koga se može utvrditi vlasnik i vrsta stvari koje se prevozi. Pored toga, u vozilu se mora nalaziti i ugovor o radu ili potvrda da je vozač zaposlen kod vlasnika vozila. MyOfficePCA izrađuje natpis "PREVOZ ZA SOPSTVENE POTREBE" u nekoliko

TIRAŽ OD 1.000 FLAJERA JE POVOLJAN ALI...

Слика
U preduzetničkoj svakodnevici promene su česte,pogotovu kada ste na početku biznisa.Vaš promotivni materijal mora da bude usklađen sa tim promenama,zato uradite manji broj kopija čak i kada to deluje skuplje!  Evo primera kada uradite 1.000 flajera a oni postanu manje više beskorisni.  Pokušaj da se spasu stvari,dodatk još jednog "fotokopir" flajera pa preko toga i obaveštenje takođe istom tehnikom.  Na žalost jedino pravo rešenje je izrada novog adekvatnog promotivnog materjala.Opet podsećamo da digitalna tehnika štampe omogućuje brze izmene sadržaja,brzu izradu i male tiraže.

ZA START ILI RESTART VAŠEG BIZNISA!

Слика
Ukoliko od ponedeljka startujete ili "restartujete" sopstveni biznis zaboravite pisanje na(raznoraznim) papirićima,papirima i sl.  Napravite odmah dobar utisak kod vaših starih i potencijalnih novih klijenata izradom adekvatnog promotivnog materjala.Stara dobra vizit kartica je još uvek u upotrebi,nije baš sve on line.  Da li Vam je stvarno u stratu potrebnno 1.000 primeraka(vizit kartica,flajera,podsetnika)?  Naravno da nije,pokazaćemo Vam u nekom od narednih postova šta su mane velikog tiraža. Uradite slobodno manji tiraž,dovoljno je i desetak primeraka za početak a onda po potrebi obezbedite još.Digitalna štampa omogućuje brzu izradu krajnjeg proizvoda i pruža mogućnost da lako korigujtete idejno rešenje(promenite radno vreme,broj telefona,web adresu i sl.).